Holde dine børn sikkert, mens de er Online

INTERNETTET kan være et farligt sted for dine børn, hvis du ikke kender de risici, der kan forekomme, mens du er online. Det er vores job som forældre, at vide, hvad vores børn gør, når de er online. Det er op til os at holde dem sikkert i alt, hvad de gør.
Tusindvis af børn bruger internettet hver dag uden problemer på alle, men vi har alle hørt om den fare, de kunne finde sig i. Jeg er en mor, og jeg er altid bekymret når mine børn er online, derfor jeg meget opmærksomme på hvad de gør, når der arbejdes online. Her er nogle tips, så du kan være sikker på at dine børn er sikre, når de er online.
1. de mest vigtige ting du kan gøre for at holde dine børn sikkert, når de er på internettet er at være lige der med dem, mens de er online. Du skal ikke lade dem surfe på internettet i deres soveværelser eller i et andet værelse væk fra dig. Hvis dette ikke er en mulighed, så sørg for du er ofte ind og ud af rummet for at holde der øje med hvad foregår. Være sikker på du ved, hvad dine børn laver online på alle tidspunkter.
2. før at lade dine børn på internettet, så lad dem vide, hvad er og hvad er ikke tilladt og stick med disse regler. For eksempel, du kunne fortælle dem, ingen e-mail, ingen chatrum, eller hvad retningslinjer du beslutter at indstille til dem. Også, lad dem vide, at hvis de beslutter at bryde nogen af dine regler, så de vil ikke være tilladt online længere, indtil de er enige om at følge de regler, du angiver for dem.
3. Bliv involveret i hvad dine børn laver online. Bede dem om at vise dig nogle af deres foretrukne websteder. Få dem til at vise dig, hvad de kan lide at gøre, når de er online. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om der er problemer eller bekymringer, som skal løses med dem. En anden måde at holde styr på hvilke websteder de har besøgt, skal du klikke på historie i dit browservindue.
4. ned indlæse nogle filtreringssoftware. Du kan finde software til rådighed, der kan stoppe dit barn at give personlige oplysninger såsom deres navn, adresse og telefonnummer. Her er et par af filtreringssoftware kan du tjekke:
Vi – Blocker… Fremlægger brugere med gratis software, der gør det muligt for forældre at overvåge deres børns internetadgang og filtrere upassende websteder.
Internet filtreringssoftware… Denne Internet filtreringssoftware er gratis. Der er ingen forpligtelse, og det vil arbejde med enhver internetudbyder
Understrege over for dine børn, hvorfor det er vigtigt at holde sådanne oplysninger private.
5. alle børn, det gør ikke noget, hvor gamle de er, kan være sårbare, når de er online. For eksempel, er teenage piger, i fare fra mænd, der lokker dem i møde dem ansigt til ansigt efter chatter online med dem for en stund. Lad dine børn ved aldrig, nogensinde for at arrangere et møde med en person, de mødt online, uanset hvor sikkert det kan synes at dem.
6. Fortæl dem fast, aldrig til at betale penge eller enes om at betale penge for noget uden din tilladelse, og aldrig bruge dine kreditkortoplysninger uden din viden eller tilladelse. Du vide bare aldrig, hvem en eller anden måde kunne få fat i dine kreditkortoplysninger.
7. også, Sørg for at advare dine børn om chatrum for børn. Nogle gange, vil voksne foregive at være børn i disse chatrum, forsøger at lokke børnene i møde dem. I stedet for chat-rooms, har jeg oprettet AOL’S INSTANT MESSENGER-Program for mine børn. Dette giver dem mere kontrol over, hvem de giver mulighed for at være en af deres “kammerater og de er ikke nær så synlige, som de ville være i faktiske chatrum. AOL INSTANT MESSENGER
INTERNETTET kan give timevis af sjov for børn i alle aldre. Vi, indført som forældre bør helt sikkert overvåge hvad vores børn laver på nettet, sikkerhedsanordninger, afhængigt af hvordan de får adgang til nettet. AOL tillader dig at sætte begrænsninger på visse websteder [MSN samt], så dine børn kan surfe og være sikker på samme tid.
Klik her for at finde ud af, om AOL,

Klik her for at finde ud af om MSN,

For yderligere oplysninger og en liste af hjælpelinjer for at holde dine børn sikkert ONLINE, kan du besøge disse to websteder.
Safe kids. com

Børns sikkerhed på Information Highway

Her er nogle anbefalede websteder for dig at tjekke ud for dine børn:
Computerspil for børn

Spille nye spil hver uge med figurer fra DISNEY
Nickelodeon – officielle hjemmeside

Kommercielle, all-kids kabel station “NICKELODEON” tilbyder en tidsplan og fraklip for dens populære line-up af tegnefilm, herunder”Rugrats” og “Garfield”
PBS Kids

Officielle hjem af “SESAME STREET”, TELE TUBBIES og PBSS andre børn viser. Spille spil, læse vittigheder og male nogle af deres tegn
Sjov hjerne

Interaktiv, pædagogisk spil (matematik og grammatik) for børn i alle aldre. Spil omfatter matematik, Baseball, ændre Maker og Wacky fortællinger.
Kids spil. org

Tjek denne samling af online spil for børn i alle aldre.
Børn

Tilbud voksen overvåges børn chat, spil som tangram og hangman, opslagstavler, video game snyder, konkurrencer, og præmier i en kid sikkert miljø.