Gøre din budgettering med målrettet bankkonti

En masse mennesker hader budgettering, eller bare plain nægter at budgettet, tænker det ubehagelige og restriktive. Faktisk sætter en god finansieringsplan, herunder et budget, dig i kontrol over din økonomi, snarere end anden vej rundt.
Det første skridt er det sværeste: regne ud hvad du tilbringe hver måned. Hvis du har poster af hvad du har brugt de sidste par år, gå tilbage og tage et kig på hvor meget du har brugt og hvad du har brugt det på. Hvis du ikke har sådanne optegnelser over den næste måned eller to holde alt, hvad du bruger – og jeg mener alt! Gas, mad, magasinet og pakke tyggegummi du købte på en kiosk – alt. Der skal ikke kun give dig et godt udgangspunkt med hensyn til hvad det koster dig at leve i løbet af måneden, men hvor penge igangværende. Du kan godt finde områder hvor du kan skære ned uden at føle sig alvorligt berøvet.
Når du har fundet ud af hvad det koster for at leve, bryde omkostninger ned til daglig, månedlig, andre periodiske omkostninger og sikkerhedsdokument. Daglige udgifter omfatter gas til bilen, mad, medicin, toiletartikler, rengøringsmateriel, pet madvarer og anden pet beholdninger, og så videre. Månedlige udgifter omfatter husleje eller prioritetslån betalinger, Bilforsikring, bil betalinger, utilities, pigeband – ethvert lovforslag, der betaler du regelmæssigt hver måned. Omfatte kreditkort gæld i disse betalinger.
Andre periodiske ydelser kan omfatte homeowner’s forsikring (hvis du betaler det en gang eller to gange om året i stedet for månedligt), licens fornyelser, bil registrering og inspektion gebyrer – betalinger, der skal foretages regelmæssigt, men ikke nødvendigvis en gang om måneden. (Omfatter fødselsdag, jubilæum, og feriegaver og kort i denne kategori, de kommer rundt hvert år!) Incidentals omfatter en tid betaling for køb, ikke der er sandsynlighed for fornyet: gryder og pander og andre husholdningsartikler, ski udstyr og forsyninger, osv. Hvis du har bil og sygesikring der kræver selvrisikoen og / eller co-betaler, overveje at deponere beløbene på kontoen incidentals; på den måde, hvis du er i en ulykke eller ende op i en læge kontor, du har fået kontanter på hånden til at betale for udgiften.
Når du har fundet ud af hvor meget du bruger i gennemsnit, månedlige og årlige, sat sammen et budget baseret på de forskellige kategorier. Husk at oprette et budget baseret på hvad du rent faktisk bruger, i det mindste i første omgang, snarere end hvad du tror, du skal bruge. (Glem ikke lottokuponer, hvis du køber dem regelmæssigt!) Hvis du har kreditkort gæld, budget for mere end de mindste betalinger, og betale ned din saldi, højeste rente først.
Glem ikke besparelser; Hvis det er muligt skal du sætte penge væk regelmæssigt for dig selv. Sigter først for en nødplan fond fra otte til tolv måneder af leveomkostninger, så tænker om at investere andre steder. Ønsker du at købe en bolig, eller kender du gonna nødt til at erstatte din bil? Oprette en særskilt kategori for disse mål.
Nu er sjovt del! Når du ved, hvad du behøver at budgettere hver måned i hver af disse brede kategorier, oprette bankkonti dedikeret til hver kategori. Forskning bankerne i dit område først – banker varierer meget i form af finansieringsudgifter, de opkræver for de tjenester, de leverer. Prøv at finde en bank, der ikke pålægger en rentenota, hvis du falder under et minimum balance. Nogle banker tilbyder endda gratis kontrol, eller en rabat på din første check ordre.
Du kan vælge at åbne en checkkonto med et betalingskort, der er knyttet til de daglige udgifter; en checkkonto og en opsparingskonto for de månedlige udgifter (du kan tjene lidt interesse ved at deponere deres penge i en opsparingskonto og derefter overføre til checkkonto, som du skal betale regninger), og enten en opsparing eller checkkonto for den periodiske og tilfældige kategorier. Måske ønsker du bekvemmeligheden af et betalingskort på hver af dine konti; Hvis så, go for it!
Hvis du ønsker bekvemmelighed at overføre penge fra en konto til en anden konto, oprette alle dine konti i samme bank. Hvis du er ligesom mange mennesker og er bekymret over de penge er også let tilgængelige, plukke et par forskellige banker, så at din daglige udgifter penge er adskilt af et par miles fra de månedlige udgifter penge. (Du kan altid skrive kontrol fra én konto til en anden hvis du virkelig har brug at overføre penge.)
Deponere den passende mængde penge til hver konto kræves baseret på dit budget for hver kategori. Hvis du får udbetalt ugentligt, deponere en fjerdedel af den månedlige indbetaling hver uge, og så videre. Din arbejdsgiver kan tilbyde direkte indbetaling af din løn til bank-konti; i så fald sørge for det korrekte beløb tages i hver konto, og derefter bruge dit hævekort til at hæve lommepenge fra kontoen daglige udgifter.
Endelig tilmelde Internet banking; de fleste hvis ikke alle banker og kreditforeninger tilbyder denne service, hvilket gør det let at tjekke om saldi og overføre pengene fra konto til konto. Også overveje at tilknytte kontoen månedlige udgifter til deres Bill Pay service, som tillader dig at betale regninger elektronisk i stedet for med papir kontrol. Flere og flere banker tilbyder denne service gratis.
Når du har fået dit budget, oprette og dine konti, der er etableret, er det let at vedligeholde. Du har ikke nitpick hver en øre, fordi du har fået det hele organiseret i et let system, og du er i afgift.