Fremtiden for Fundraising – Fundraising Software

Fundraising er faktisk kommet en lang vej fra de gode gamle dage hvor folk bare oprettet lang tabel blandt skole yards eller en ledig meget og holdt styr på overskud ved hjælp af en plast regnemaskine eller notesbog og pen. I dag, kan succes med en fundraising begivenhed blive korrekt registreret ved hjælp af software.

1. tech-kyndige Fundraising

Heldigvis, fundraising er blevet meget mere tech-kyndige, fordi forskellige internetsider appellerer til dem, der er til oprettelse af fundraising aktiviteter for skolen organisationer, deres Fællesskabet Kirke, eller uanset årsag, de måtte have. Uanset ovenstående skal du bør i det mindste give fundraising software en chance, fordi i de fleste situationer virksomhederne tilbyder en pengene tilbage garanti eller en prøvetid i tilfælde du ikke er helt tilfreds kan du altid bare returnere det og de vil sende dig en komplet restitution. Den eneste ulempe ved at gøre dette er at det er irriterende og kan tage op dine værdifulde tid og penge.

Softwaren er:

-Ekstremt effektive

-Meget bekvemt for bogholderi formål

-Nemt at sikkerhedskopiere dine filer

2. FUNDimentions Software

En populær fundraising software gives gratis over internettet af en lille computer firma ved navn FUNDimentions. FUNDimensions lover fundraising entusiaster evnen til at holde styr på ins og outs bag deres fundraising begivenheder ved hjælp af en computer. Ikke kun det, det lover også, at du gennem deres software, vil kunne rejse en masse flere penge uden at anstrenge langt mere arbejde.

Fundraising software kaldet FUNDimensions er en database-drevet applikation, der betyder, at det har en masse magt under kølerhjelmen. Og mens denne magt er beregnet til de større industrier, programmet er også meget let at lære og bruge, så det er perfekt til mindre organisationer såsom skoler samt.

3. udtalelser

-FUNDimensions skulle have været bragt til offentligheder opmærksomhed år siden

-FUNDimensions fundraising softwaren er bemærkelsesværdigt intuitiv og er et fantastisk værktøj

-FUNDimensions software giver alle de funktioner, som de meget dyrere fundraising software derude giver, på en brøkdel af prisen

-100% værd den ros, som det modtager. Utrolig brugervenlig.