En Lille Enhed, Have: Nogle Ideer

Numerous hill torrents, with stony beds, were skilfully trained down by rubble side walls into the Imain stream. The very small number of joss-houses has been Der er mange andre stormagasiner til at kontrollere. Nederste linje? Mens der er mange andre department store kæder til check – Bloomingdale ‘s, Sak’ s, JC Penney, https://halvandenmandsseng.dk og masser af regionale department store kæder – ikke automatisk udelukke et stormagasin som en kilde til lavet i USA møbler. Der er en advarsel, hvis du er shopping for foretaget i USA møbler, som du nok kan gætte – det er svært at finde økonomi-billige møbler, der er lavet i USA. Dette år, Presidents’ Day er den 20 februar. Hvis du vil være shopping for møbler dette President ‘ s Day weekend, kan du overveje at have dine penge til støtte Amerikanske arbejdspladser ved at købe møbler lavet i USA. Du får fordelen af at have en ekstra seng i tilfælde af at du har brug for en, til en meget meget lavere pris end en sleeper sofa, og tilfredsheden ved at have støttet Amerikanske arbejdspladser.

Hvis du kun kan tillade sig den lave ende – sige, om $400 eller 500 $for en sofa, i forhold til om $800 til $1300 – vil du have en vanskelig tid at finde en sofa er lavet i dette land. Dillard er, på den anden side, var skuffende, at deres hjemmeside ikke liste oprindelseslandet for næsten alle deres møbler – søge deres hjemmeside dukkede op en sofa, for omkring $1200, der er mærket made in USA. Sears’ hjemmeside søgninger uden det Svitse ‘ s opgørelse til at give dig yderligere valgmuligheder. Forudsigeligt, Walmart ‘ s hjemmeside ikke liste en oprindelsesland for sine varer. Ingen af kommoder havde oprindelsesland angivet.

Business Meeting - Morning Brief Inden for det Svitse ‘ s møbler – opgørelse, som havde sofaer så lavt som $400 – der var ingen sofaer eller kommoder slået op af den lavet i USA søgning, og da Sear er ikke siger oprindelseslandet, er det dit bud på, hvor deres møbler er fra. Ingen kommoder slået op i søgningen, og de få jeg tjekkede om den var opført som “importerede.” Men jeg giver Macy ‘ s er en stor ros, både for at gennemføre nogle polstrede møbler lavet i USA til en rimelig pris, og faktisk er villige til at sige, om deres varer er produceret i USA eller i udlandet.

Til deres kredit, at de i det mindste sige, om en vare er importeret. I oversigterne, er det ikke sige, om en vare er importeret eller indenlandske. Det er IKKE til at sige, at alle USA-lavet møbler er dyre møbler lavet i Kina. Der er masser af stue møbler at vælge imellem på Macy ‘ s hjemmeside, men ak, ikke så med soveværelse kommode. Du kan også se en anden samling af metal og træ kombination rammer med fyrretræ bed indlæg tilføjer, at traditionelle landet til at føle sig til ethvert rum. Hvordan seng madras føler, mens den potentielle køber er på deres side eller mave kan være helt unikke for, hvordan det vil føles, hvis den person, der var til bare at ligge på ryggen. Sidst vi fangede en bus til Kabira Bugt og ledes tilbage til Ishigaki Byen.