5 TIPS for Home-Based Business iværksættere

Du har nogensinde hørt at kun en lille del (5%) af ‘alle’ hjemme-baseret virksomhed opnå iværksættere succes?
Lave en online research på din foretrukne søgemaskine og du vil forstå hvad jeg mener.
I denne artikel vil jeg vise dig nøglen til hjemme-baseret virksomhed iværksættere succes; du vil finde ud af hvad der gør en iværksætter succes i feltet hjemme-baseret virksomhed.
Nedenfor er 5 TIPS for Home-Based Business iværksættere:
1. det er deres tankegang, der bringer succes
Alvorlige iværksættere er ‘programmeret’ deres sind til at lykkes, uanset hvad. De ikke mangler fokus på deres hjemme-baseret virksomhed, og ingen skal stoppe deres planer for at opnå, hvad de ønsker.
De ved, hvad de ønsker, og de har et ønske om at lykkes. Hvis du ikke ved præcis, hvad du vil, når det gælder din hjemme-baseret virksomhed, tænke over det igen og igen at overveje dine planer, hvad du ønsker at opnå, en get-rick-hurtig eller en rentabel, langsigtet forretning.
2. det er deres opstart plan, der bringer succes
Smart iværksættere ved at det tager tid at etablere og udvikle en rentabel hjem-baseret forretning. De planlægger at lykkes. De har en start-up-planen, der mislykkes, men de aldrig give op og starte forfra med en bedre plan.
Alvorlige iværksættere vide, at det tager disciplin og tid til at opbygge en stærk og solid hjemme-baseret virksomhed, der leverer løbende indkomst gennem mange år fremover.
3. det er deres indledende forskning, der bringer succes
Smart og alvorlige iværksættere kender betydningen af markedsundersøgelser. De ved, at for, at en hjemme-baseret virksomhed til at lykkes, de har til forskning deres målgruppe (deres potentielle kunder) og studere deres konkurrenter.
Forskning din målgruppe og studere dine konkurrenter for at have en langsigtet, profitabel hjemme-baseret virksomhed.
Vide, hvad dine kunder ønsker og give det til dem. Holde øje med dine konkurrenter, studere deres tilbud og sørg for du kommer op med en bedre aftale end dem.
4. det er deres markedsføring strategi, der bringer succes
Undersøgelse hver succesfuld iværksætter i din marketing feltet og du vil opdage, hvordan de markedet online / offline.
Hver af dem har deres egen ‘unikke’ markedsføring strategi, men de bruger de samme grundlæggende principper.
Ikke at genopfinde hjulet. Brug de vigtigste markedsføring begreber, der er vist sig at arbejde, men forsøge at forbedre og tilpasse dem til din egen situation. Gøre dem arbejde for din hjemme-baseret virksomhed. Gøre dit tilbud bedre og unikke end din competitiors hvis du ønsker at vinde i denne forretning eller simpelthen quit (jeg ved det er ikke, hvad du virkelig ønsker!)
5. det er deres investering, der bringer succes
Smart iværksættere vide, at nøglen er at arbejde SMART, ikke hårdt. Hvis du ikke har de nødvendige færdigheder til at udvikle en ny marketing taktik til din hjemme-baseret virksomhed, hvorfor ikke ansætte en konsulent, der kender sit kram?
Hvis du har penge ‘nok’ Hvorfor ikke investere i en person, der kan hjælpe dig vokse din hjemme-baseret virksomhed og give mig noget at arbejde på også?
Hvad er mere værdifulde for dig, din tid eller dine penge?
En alvorlig iværksætter er klar til at investere (både tid og penge). Han ved, at han vil bygge en langsigtet succesfuld virksomhed for ham og det, han elsker (venner, familie, børn, osv.)
Final (eller første?) SKRIDT du skal tage for at lykkes er at handle (tage aktion!). Ja, omsætte til praksis, hvad jeg har fortalt dig ovenfor (de 5 TIPS for Home-Based Business iværksættere) og du vil lykkes, uanset hvad. Tro på mig!